Wellness VII (W7) + Pro Futuro IX

PIHENJEN ésszel és spóroljon, akár több mint 500,- € -t a WELLNESS VII (W7) + Pro Futuro IX (20+5 betétlap) csekkfüzettel !!!!

  • érvényes 2018.12.31.
  • ingyenes belépők és speciális kedvezmények 48 magyar, szlovák és lengyel üdülőközpontban
  • egész napos belépők már 1,66 €-tól egész évben igénybe vehetők egyes helyeken
  • átruházható betétlapok bárki részére
  • kedvezmény egyszeri belépőkre (órás és egész napos) síközpontok, fürdőhelyek ........
  • kedvezményes szállás foglalás fürdőkben, panziókban, hotelekben Szlovákia, Magyarország és Lengyelország területén
  • pihenés, kényelem és adrenalin - mindez egyben a WELLNESS VII (W7) katalógusban
  • mint ajándék vagy jutalom bárki részére ( család, alkalmazott, üzleti partner, ügyfél)
  • megtalálja a számítását mindenki, gyermekes család, diák, felnőtt és nyugdíjas
  • egy betétlap ára mindössze 1,56 €,a csekkfüzet csak 39,- €

Ne habozzon, RENDELJE meg WELLNESS VII (W7) alebo PRO FUTURO IX csekkfüzetet emailben, postázzuk utánvétellel.


ÚJ
Hungarospa ***** - Hajdúszoboszló

Ötcsillagos vízi élmények Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. 1+1 kedvezmény. Egy Gold plusz csomag megvásárlása esetén a másik Gold Plusz csomag ingyenes. Igénybe vehető 2018.6.15 - 2018.831. között.

ÚJ
Demjéni Termáltó Fürdő

3,5 ha területen a térség legújabb fürdője. Ingyenes egész napos belépő a másik fő részére, felnőtt jegy vásárlása esetén szauna nélkül a nyári idényen kívül.

ÚJ
Nagykátai Gyógy-és

Ingyenes egész napos belépő a másik fő részére, felnőtt jegy vásárlása esetén a pénztárban szaunával vagy a nélkül.

ÚJ
Berekfürdői Termál

STRAND - GYÓGYÁSZAT - KEMPING. Ingyenes egész napos belépő a másik fő részére, felnőtt jegy vásárlása esetén a pénztárban szauna nélkül.

ÚJ
Thermal Camping

TERMÁL KEMPING 600 fő befogadására alkalmas. Ingyenes egész napos belépő a másik fő részére, felnőtt jegy vásárlása esetén a pénztárban szauna nélkül. 20% a kemping szolgáltatások árából, min.3 éjszaka esetén

SALIRIS RESORT

Kényeztesse magát Európa egyetlen sódombja mellett! Ingyenes egész napos belépő a másik fő részére, felnőtt jegy vásárlása esetén a pénztárban szaunával vagy a nélkül, állam ünnepeken és az oldalunkon feltüntetett időpontokon kívül.

Szilva Termál- és

Kellemes kikapcsolódás egész évben! Ingyenes egész napos belépő a másik fő részére, felnőtt jegy vásárlása esetén a pénztárban szaunával vagy a nélkül.

ÚJ
Fűzfa Hotel ***

Pihenés, feltöltődés, élmények ... 15% kedvezmény a szállásra reggelivel a hotelben és faházakban, wellness, uszoda és külső termál részleggel, vagy 15 % kedvezmény a Vendégházak szállás árából a Hotel területén kívül.

HOTEL ATLANTIS **** SUPERIOR

Medical, wellness & Conference, Hajdúszoboszló 45% kedvezményt biztosít a pulti árakból és 10% kedvezményt a szállás csomagok árából, tartalmazza a félpanzió és a wellness belépőt is.

Sárkány Wellness & Gyógyfürdő

A pihenés oázisa a „Zöld szigeten“ az egész év folyamán.Egész napos ingyenes belépő a másik fő részére (felnőtt, gyerek, nyugdíjas) a pénztárban vásárolva + 20% az apartmán házak árából a kempingben.

ANDRÁSSY REZIDENCIA

Különleges egyvelege a wellness és minőségi bor kínálatnak az egyedüli 5- csillagos hotelben a magyar Tokaj térségében. Egész napos belépő a másik személy részére hétfőtől - péntekig.

ÚJ
Árpád Fürdő - Székesfehérvár

A rekonstruált műemlék épületben megtalálható minden, ami egy modern day spa-tól elvárható. Ingyenes egész napos belépő a másik fő részére, felnőtt jegy vásárlása esetén a pénztárban szaunával és szauna programokkal.

ÚJ
Bocskai Strand - és Gyógyfürdő

egy egész napra érvényes (felnőtt, gyerek 3-14, diák, nyugdíjas) belépőjegy megvásárlása esetén, egy további (felnőtt, gyerek 3-14, diák, nyugdíjas) ingyenes belépése a Strand területére a nyári szezonban, illetve a gyógyfürdő belépőjegy megvásárlása esetén 1 - 4 személy részére a végösszeg árából a 30% kedvezmény

Tiszaújvárosi Gyógy És Strandfürdő

Kellemes kikapcsolódás egész évben, az egész család részére, 7 ha területen.Egész napos felnőtt belépő esetén egy további személy ingyenes a fő idényen kívül, illetve 25% kedvezmény 1-4 személy részére fő idényben.

Aquaticum Debrecen

Vízi paradicsom, egésznapos relax, minden korosztály részére! Ingyenes belépő a másik fő részére az egész napos KOMPLEX belépő megvásárlásával.

Bogácsi Thermálfürdő

Gyógyító hatás, kellemes pihenés és tele szórakozás az egész család részére!Ingyenes belépő a másik fő részére az egész napos belépő vásárlásával.

ÚJ
Miskolctapolca

Élmény, kikapcsolódás és gyógyulás egész évben. 25% kedvezmény az egész napos teljes árú felnőtt belépő árából 1-4 személy részére szauna nélkül

Bükkszékfürdő Gyógy– És Strandfürdő

Termálfürdő Bükkszék vonza a pihenésre és felfrissülésre vágyó embereket. 25 % kedvezmény 1 - 4 személy (felnőtt, gyermek, nyugdíjas) részére az egész napos belépő vásárlásával, szaunával vagy nélkül a magyar állam ünnepeken kívül.

Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő

A megújult Sóstó – Aquarius Élmény és Parkfürdő a korábbinál még gazdagabb szórakozást és kikapcsolódást kínál, az egész év folyamán. 25 % kedvezmény 1 - 4 személy (felnőtt, gyermek, nyugdíjas) részére az egész napos belépők vásárlásával szaunával vagy nélkül és szekrény nélkül.

Zemplén Kalandpark

Kalandpark különböző élmény elemekkel, adrenalinnal és atrakciókkal - átcsúszó kötélpálya 152 m magasságban. 25 % kedvezmény 1 - 4 személy (felnőtt, gyermek, nyugdíjas) részére az egész napos belépők vásárlásával.

Terma Białka

Fürdő az egész család részére. 20% kedvezmény a Klasik, Premium ellátásra és a Kryštál ( Víkend) a Diamant( Víkend PLUS) hétvégi ellátás csomagokra,(10%) Senior gyógyüdülésre

Kúpele Dudince

15% kedvezmény a - Medical Gold, Medical Mini, Medical Platinum hosszú hétvégi ellátásra.

Kúpele Brusno

A test és lélek újraszületése: 15% kedvezmény a gyógyüdülés, relaxációs üdülés, relax plus és nyugdíjas ellátás, mini gyógy, kétszemélyes és hétvégi üdülésre az akciós kínálatokon kívül.

Bardejovské Kúpele

Az egészség és pihenés oázisa.15 % főidény – 20 % főidényen kívül - Senior, Štandard és Wellness ellátásra vagy 4 órás belépő a Wellness Spa-ba a másik személy ingyen.

ÚJ
Pension Vasko

Kényelmes panzió csendes, festői falucska Ždiar (Belianske Tatry) szívében. 25% kedvezmény a szoba árakból Karácsony, Szilveszter és a Húsvéti ünnepeken kívül, minimum 2 éjszakai foglalás tavasz-ősz és minimum 5 éjszakai foglalás tél-nyár időszakban.

Hotel PLEJSY ***

35,- €/személy/éjszaka kedvezmény a standard szobában félpanzióval a Vital ISIS Paradise wellness belépővel, Karácsony, István, Szilveszter és Húsvéti ünnepeken kívül. Egy 2 órás belépő megvásárlásával a másik belépő ingyenes, a szállás nélküli vendégeknek.

Hotel Aquatermal

A pihenés és relax varázslatos helye. 20 % kedvezmény a pulti árakból, valamint 10 % kedvezmény az akciós csomagok árából.

THERMAL CORVINUS VEĽKÝ MEDER

Mozgásszervi panaszokra jótékony hatású gyógyvíz. Ingyenes belépő a másik fő részére az egész napos belépő vásárlásával.

Wellness Hotel Patince

Termál forrás, 10 medence, animátorok és finom konyha. Ingyenes belépő a másik fő részére a medencék vagy 2 órás belépő a szaunák világába.

Predná hora

Wellness központ és komplex regeneráló és pihentető egységek, melyek meleggel, párával és hideggel jótékonyan hatnak az emberi szervezetre. 4 órás ingyenes belépő a másik személy részére hétfőtől csütörtökig az állam ünnepeken és az iskolai szünidőn kívül.

Aquaruthenia Svidník

Modern egész éves aquapark és nyári fürdő. Jöjjön megfürdeni, megpihenni, napozni.... Ingyenes egész napos belépő (felnőtt, gyermek, nyugdíjas) a másik fő részére szauna nélkül 2018.7.1 és 2018.8.31 időszakon kívül, ekkor a 25 % kedvezmény 1 - 4 személy részére érvényes az egész napos belépő vásárlásával.

Aquapark Delňa Prešov

Egész évben nyitva tartó vízi paradicsom, minden korosztály részére. Az egész napos belépő (felnőtt, gyerek, nyugdíjas) megvásárlásával 1-4 személy részére 30% kedvezmény a pulti árakból.

ThermalPark Šírava

Thermalpark Šírava -Zemplén új "Víz világa". 30 % kedvezmény 1 - 4 személy (felnőtt, gyermek, nyugdíjas) részére az egész napos belépők vagy 3-órás jegyek vásárlásával. A 3- órás jegyre nem érvényes a kedvezmény 2018.7.1 – 2018.8.31. között, valamint 18.00 után.

Aquacity Poprad

13 medence, csúszdák és korszerű wellness - Vízi világ a Magas Tátra lábánál, egész évben. 25% kedvezmény 1-4 személy részére a pulti árakból az AQUA PACKET csomagra.

Grand Hotel Bellevue

Szállodai kompex a Magas Tátra központjában. 30 % kedvezmény 1 - 4 személy (felnőtt, gyermek, nyugdíjas) részére a belépők vásárlásával a wellness központba (medence + szauna világ vagy a medence + whirpool belépőkből.

Új
Atrium Hotel *** - Nový Smokovec

25 % kedvezmény1 - 4 személy (felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas) részére az egész napos belépők vásárlásával 4 ELEMENTS AQUA a WELLNESS CENTRUMba és 15 % a masszázs árakból a 4 ELEMENTS DAY SPA központban.

SNEŽNÉ SKÚTRE SKI Rejdová

Pihentető, adrenalinnel telt utazás hó szkúterrel a téli természetben. 25 % kedvezmény 1 - 4 személy részére a pénztári árakból kijelölt helyeken 10-65 km.

Pieniny

Egyedülálló turisztikai élmény – tutajozás fából készült tutajokon és rafting, kerékpározás, szállás. 10-25 % kedvezmény 1-4 személy részére (tutaj, rafting, kerékpár, szállás, étkezés). ). A Penzión Pltník-ben 10-25% kedvezmény a szállás valamint az éttermi fogyasztás árából.

ÚJ
Ski Zábava Hruštín

Hotel Kristína*** és Koliba u Kuba - SKI Zábava Hruštín 25% kedvezmény a pulti árakból. A kedvezmény egy szállás egységre érvényes, ami lehet szoba vagy apartmán.