Fűzfa Hotel *** és Pihenőpark a Tisza-tó kapujában, Poroszlón található

Pihenés, feltöltődés, élmények

A Hotel *** két szárnyában összesen 24 darab kényelmes szoba lett kialakítva. Válaszható kettő, három illetve négy ágyas szoba is. Kérés esetén a szobák pótágyazhatók, illetve babaágy is elhelyezhető. A szobák kialakítása komfortos, saját zuhanykabinos fürdőszobával, televízíóval illetve hűtővel. Télen radiátoros fűtés, míg nyáron légkondicionáló biztosítja a kellemes közérzetet.

A Pihenőparkban helyett kapott továbbá 6 darab 6 személyes faház. A faházak kétszintesek, a tágas kialakítás ideális nagyobb családoknak, baráti társaságoknak. Minden faház saját fürdőszobával rendelkezik, TV-vel és hűtőszekrénnyel, télen konvektoros fűtéssel. Szállás lehetőséget tudunk biztosítani teljesen felszerelt vendégházakban, csak néhány utcányira a Hotel épületétől.

A szálloda kiterjedt szolgáltatási palettával és programlehetőségekkel rendelkezik, így minden Vendégünk megtalálhatja a számára ideálisat. Étterem, beltéri uszoda, kültéri termál részleg, wellness részleg, bowling pálya és játékterem áll Vendégeink rendelkezésére. A festői táj, a kényelmes szálloda, finom és házias ételeink, vendégszeretetünk mind garancia arra hogy vendégeink jól érezzék magukat nálunk, és bármikor visszatérjenek.

Várjuk szeretettel!

Fűzfa Hotel ***

A Pro Futuro IX betétlap:

15% kedvezmény a szállásra reggelivel a hotelben és faházakban, wellness, uszoda és külsői termál részleggel, vagy 15 % kedvezmény a Vendégházak szállás árából a Hotel területén kívül.


Képgaléria Fűzfa Hotel *** és Pihenőpark

Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market
Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market

« vissza a Wellness VII projektre