LÚČKY FÜRDŐ

Megfelelő hely a kikapcsolódásra, az egészségi állapot javítására és új erő gyűjtésre.

A Fürdő nagyon népszerű a látogatók körében. Liptó gyönyörű, hegyvidékes környezetében helyezkedik el, és kompakt felszerelésének köszönhetően szinte minden "a keze ügyében" van. A vendégek nagyon szívesen térnek vissza a kellemes családias hangulat, szakképzett személyzet, hosszú hagyományokkal rendelkező professzionális kezelés, gyógyító ásványvíz, valamint tűlevelű erdők illatával telített tiszta levegő miatt. Az ivóvíz, amely már sok vendégnek adta vissza az egészséget, két kútból származik, és ezt használják a medencékben és a gyógyfürdőkben is. A víz gyógyító hatása alkalmas: onkológiai megbetegedések, emésztési zavarok, anyagcsere zavarok, belső szekréciós zavarok, a nem tuberkulózisos légúti betegségek, idegbetegségek, mozgásszervi megbetegedések, női betegségek, foglalkozási megbetegedések és oszteoporózis kezelésére.

Szállás:

A tartózkodási kedvezmény érvényes a következő szálláshelyeken: Choč fürdő hotel, és a független Maja, Liptov, Adam, Barbora, Cyril és Diana szálláshelyeken.

Az ár nem tartalmazza a szállás utáni idegenforgalmi adót.
Aktuális árak a www.kupele-lucky.sk honlapon

Kúpele Lúčky

A Pro Futuro IX betétlap:

(20%) a Klasik és Premium tartózkodásra, és a Kryštál ( Víkend) a Diamant( Víkend PLUS) hétvégi tartózkodásra,(10%) Senior gyógyüdülésre


Képgaléria Kúpele Lúčky

Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market
Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market
Relax Market Relax Market Relax Market

« vissza a Wellness VII projektre