Kúpele Brusno

Hagyja a gondjait, a feszültséget és a gondolatokat az ajtó mögött, és élvezze az abszolút nyugalmat.

Közép-Szlovákia szívében, a szlovák Érchegység völgyében, Vepor hegység északi lejtőin és a Pokol-völgy torkolatánál fekszik Brusno – Boroszno Fürdő, tűlevelű fák illatával körülvett erdőben. Egyedülálló hely csak néhány kilométerre északkeletre Besztercebányától a Felső Garam erdős völgyében, 424 m tengerszint feletti magasságban, tiszta levegő, felejthetetlen környezet, egyedülálló gyönyörű természetben. A fürdőrészleg egy enyhe, meleg és viszonylag párás hegyi területen található.

A gyógyító hatások eléréséhez a természetes ásványvízként besorolt gyógyvizet használják. A vizeket főként ivó- és ásványvízfürdőben használják. Az ivóvíz hatása leginkább az emésztőrendszeri megbetegedések kezelésében eredményes, még az ásványi fürdők hatása különösen a szív- és érrendszeri, mozgásszervi megbetegedések valamint bőrbetegségek kezelésében eredményes.

Szállás:

Gyógyfürdőház Poľana, amely meglep komplet felszerelésével és a szolgáltatások széles palettájával.

Az ár nem tartalmazza a szállás utáni idegenforgalmi adót.

Aktuális árak a www.kupelebrusno.sk honlapon

Kúpele Brusno

A Pro Futuro IX betétlap:

15% – gyógyüdülés, relaxációs üdülés, relax plus és nyugdíjas tartózkodás, mini gyógy, kétszemélyes és hétvégi üdülés az akciós kínálatokon kívül.


Képgaléria Kúpele Brusno

Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market
Relax Market Relax Market Relax Market Relax Market

« vissza a Wellness VII projektre