Wellness VI(W6) + Pro Futuro VIII

Üdüljön meggondoltan és akár 500,- €-t (cca 155 000 HUF) is megspórolhat a Wellness VI csekk könyv felhasználásával (25 betétlap)

  • a betétlap érvényes 2017.12.31.-ig
  • kedvezményes belépés Szlovákia, Magyarország és Lengyelország 36 üdülőhelyére
  • egésznapos belépők már 1,85 €-tól, az egész év folyamán
  • a betétlapok átruházhatóak
  • a kedvezmények felhasználhatóak egyszeri belépésre, vagy
  • többnapos ottartózkodásra szlovákiai, és magyarországi szállodákba
  • kikapcsolódást, élményt és adrenalint – ezt mind biztosítja a WELLNESS VI termék
  • mint ajándék és jutalom is felhasználható, családtagok, munkatársak esetleg üzleti partnerek részére
  • mindenki, gyermek, felnőtt, nyugdíjas megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást

Ne késledejen, hanem e-shop web áruházunk ügyfélszolgálatánál, vagy értékesítőinknél rendelje meg Wellness VI + Pro future VIII termékünket,melyet legkésőbb három munkanapon belül kézbesítünk.


Hozzáadva
Demjéni Termáltó Fürdő

A térség legújabb turisztikai 2017 június 1. -augusztus 31.között 25% kedvezmény . 2017 szeptember 1. - december 31. között 1 betétlap és 1 belépőjegy 2 személyre biztosít belépést egész napra.

ÚJ
Szilva Termál- és

Kellemes kikapcsolódás egész évben kedves vendégeink részére! egy egész napra érvényes felnőtt, gyerek 6-14, diák, nyugdíjas belépőjegy megvásárlása esetén, egy további felnőtt, gyerek 6-14, diák, nyugdíjas ingyenes belépését.

Hozzáadva
ANDRÁSSY REZIDENCIA

A Wellness, bor és luxus exkluzív kombinációja a magyar Tokaj-Hegyalja egyetlen 5 csillagos szállodájában, ahol gondoskodnak a tökéletes pihenés, szórakozás és gasztronómia együtteséről. Egésznapos ingyenes belépés hétfőtől csütörtökig.

SALIRIS RESORT

Kényeztesse magát Európa egyetlen sódombja mellett! Az egész napra érvényes felnőtt belépőjegy megvásárlása esetén, egy további személy ingyen belépése, szauna nélkül, a szombatok és Magyarország állami ünnepnapjai kivételével.

Aquaticum Debrecen

Vízi paradicsom, egésznapos relax, minden korosztály részére!Egész napra érvényes felnőtt KOMPLEX vagy KOMBINÁLT belépőjegy megvásárlása esetén, egy további személy ingyenes belépése, vagy 50% kedvezmény 2x50 perces masszázs árából.

Goracy Potok Szaflary

Új, egész évben nyitva tartó kénes, vegyi adalékok nélküli termálvizes areál a Tátra lábánál. Ingyenes belépés egy további személy részére szaunával, vagy anélkül.

Sárkány Wellness & Gyógyfürdő

A pihenés oázisa a „Zöld szigeten“ az egész év folyamán!Egésznapos ingyenes belépés egy további személy részére + 20% kedvezmény a camping apartmanházainak árából.

Bogácsi Thermálfürdő

A Bogácsi gyógyvizes termálfürdő kellemes kikapcsolódást és pihenést kínál az egész család részére. Ingyenes belépés egy további személy részére.

Tiszaújvárosi Gyógy És Strandfürdő

Kellemes kikapcsolódás egész évben, az egész család részére, 7 ha területen. Egy egész napos felnőtt belépőjegy megvásárlása esetén a főszezonon kívül egy további személy belépése ingyenes, a nyári főszezonban 25% kedvezmény 1 – 4 személy részére..

Bükkszékfürdő Gyógy– És Strandfürdő

Bükkszék község gyógyfürdője, a felüdülésre vágyók vonzó létesítménye. Egész napos ingyenes belépés egy további személy részére, Magyarország állami ünnepnapjai kivételével.

Nyíregyháza - Sóstógyógyfürdő

A megújult Sóstó – Aquarius Élmény és Parkfürdő a korábbinál még gazdagabb szórakozást és kikapcsolódást kínál, az egész év folyamán. 25% kedvezmény 1 – 4 személy részére szaunával, vagy anélkül + 20% kedvezmény a Fürdő Ház szállásának árából a Pro futuro VIII betétlap felhasználásával.

Wellness Hotel Patince

Gyógyforrás, 10 medence és nagyszerű konyha. Egésznapos ingyenes belépés a medencék világába, vagy kétórás ingyenes belépés a szauna világba egy további személy részére.

THERMAL CORVINUS VEĽKÝ MEDER

Mozgásszervi panaszokra jótékony hatású gyógyvíz. Egésznapos ingyenes belépés egy további személy részére.

Aquaruthenia Svidník

Korszerű, télen-nyáron üzemelő aquapark. Jöjjön ide fürödni, pihenni és sütkérezni. Ingyenes belépés egy további személy részére július és augusztus kivételéve, mikor a kedvezmény mértéke 25% 1 – 4 személy részére.

Aquapark Delňa Prešov

Egész évben nyitva tartó vízi paradicsom, minden korosztály részére. Ingyenes belépés egy további személy részére hétfőtől – péntekig, 30% kedvezmény 1-4 személy részére hétfőtől – vasárnapig.

ThermalPark Šírava

Zemplén új vízi világa. 30% kedvezmény az egész napos és a három órára érvényes jegyek árából, 1 – 4 személy részére.

Aquacity Poprad

13 medence, csúszdák és korszerű wellness - Vízi világ a Magas Tátra lábánál, egész évben. 25% kedvezmény 1 – 4 személy részére az AQUA PACKET csomag árából.

Grand Hotel Bellevue

Szálloda komplexum a Magas Tátra központjában. 30% kedvezmény 1 – 4 személy részére a wellness központba, vagy medencékbe + whirlpool.

Predná hora

A wellness létesítmény együttesben található relaxációs és regenerációs központ, mely részlegek melegsége, nedvessége, hidege és illata kedvezően hat az emberi szervezetre. Három órás ingyenes belépés a Vár wellnessbe egy további személy részére, hétfőtől, csütörtökig.

Pieniny

Egyedülálló turisztikai élmény – tutajozás fából készült tutajokon és rafting, kerékpár. 10 – 25% kedvezmény 1 – 4 személy részére (tutaj, rafting, kerékpár, szállás, étkezés)

ÚJ
SLOVENSKÉ OPÁLOVÉ BANE

30% kedvezmény az 50,- € belépő árából, 1 – 5 személy részére. A kedvezményes belépő ára 35,- €

SNEŽNÉ SKÚTRE SKI Rejdová

Jöjjön el központunkba és ízlelje meg a téli lesiklás izgalmait, biztonságos és karbantartott pályáinkon, gyönyörű környezetben és remek kilátással. 25% zľava z pultových cien jázd na snežnom skútri pre 1 až 4 osoby.

Strachan SKI Centrum Ždiar

Élje át a síelés örömeit a Szepességi Magura és Bélai Tátra dombjain a Strachan síközpont jóvoltából. 30% kedvezmény a 4 órás skipass árából, vagy 20% kedvezmény a sífelszerelés kölcsönzésének árából, 1 – 4 személy részére, továbbá 15% kedvezmény az élmény lesiklás és 10% konzumációs kedvezmény a Strachan és Bachleda szállodákban.

ÚJ
BAČOVA ROVEŇ Vyšná Boca

25% kedvezmény 1 – 4 személy részére az egész napra érvényes skipass árából 20% kedvezmény a szállás árából a Barbora szálló és Barbora panziókban, minimálisan két éjszakai foglalás esetén.

ÚJ
WELLNESS HOTEL *** Repiská

A három órás sárpakolásos és szauna belépőjegy megvásárlása esetén, egy további személy ingyenes belépése Wellness VI betétlappal 30% kedvezmény a szállás árából, minimálisan két éjszakai foglalás esetén, Pro future VIII betétlappal

ÚJ
Mikulašska chata JASNÁ

Szálloda a természet szívében. Két órás ingyenes wellness belépő egy további személy részére Wellness VI betétlappal.

ÚJ
Hotel PLEJSY ***

Két órás ingyenes belépés a wellnessbe egy további személy számára Wellness VI betétlappal

Bardejovské Kúpele

Az egészség és pihenés oázisa. A főidényben 15, a főidényen kívül 20% kedvezmény a Senior, Standard és Wellness Relax termék árából, valamint négy órás ingyenes Wellness Spa belépés egy további személy részére.

ZOOLOGICKÁ ZÁHRADA KOŠICE

Minden megvásárolt belépőjegy után egy további személy ingyenes belépése a „Szellemek hete” és „Karácsonyi állatkert” idején, továbbá 50% kedvezmény az Offroad, Gondozók napja és Esti séta vezetővel programokra.

Hotel Aquatermal

A pihenés és relax varázslatos helye. 20% kedvezmény a szállás és 10% kedvezmény a meghirdetett csomagok árából.

HOTEL ATLANTIS **** SUPERIOR

MEDICAL, WELLNESS & CONFERENCE HAJDÚSSZOBOSZLÓ 45% kedvezmény a szállás árából, esetleg 10% kedvezmény a meghirdetett csomagok árából.

Terma Białka

Fürdőhely az egész család részére.20% kedvezmény a Klasik, Premium és Krystál, Diamant hétvége gyógyprogramok árából és 10% kedvezmény a Senior gyógyprogram árából.

Terma Białka

A test és lélek újjászületése. 15% kedvezmény a többnapos gyógyprogramok árából, karácsony, szilveszter és egyéb más rendezvények idejének kivételével.

Terma Białka

15% kedvezmény a Medical Gold, Medical Platinum, Medical Mini gyógyprogramokra.

Zemplén Kalandpark

Park tele szórakozással, adrenalinnal és egyedülálló atrakciókkal – drótkötélpálya 152 m magasságban. 25% kedvezmény, 1 – 4 személy részére.